Bilservice och biltvätt i Skellefteå

God förmiddag! Det är så härligt när solen skiner en vårdag som den här, och så roligt att få åka runt i en snygg och välpolerad bil som riktigt blänker i vårljuset! I den här bloggen brukar jag skriva om kläder och mode, för det är mitt stora intresse, men idag ville jag berätta om ett företag som heter E.D Bilvård, och som kan tvätta bilen i Sollefteå. Man kan vända sig till dem även för bilservice, bilreparation, bilrekonditionering och mycket mer. Här kan man få hjälp till att tvätta bilen i Sollefteå, både utvändigt och invändigt. 

 

Det här företaget är jag väldigt nöjd med. Därför kände jag att jag skulle skriva om detta i bloggen idag! Söker ni efter ett företag som kan tvätta bilen i Skellefteå, eller hjälpa er med de andra saker jag skrev om ovan, så är det här ett företag som kan hjälpa er, utan att det blir allt för dyrt. Det finns många andra företag som är dyrare än E.D Bilvård. Det vet jag helt säkert, för även en granne har tvättat bilen för inte alls så länge sen, men hon lämnade bilen till ett annat företag och fick betala mycket mer än jag. De som arbetar på det här företaget arbetar på ett sådant sätt som är både effektivt och noggrant, vilket gör att kunderna brukar vara nöjda med den hjälp de får. Jag vill gärna berätta om det här företaget eftersom de gör ett jättebra jobb och att de ger en så bra service. Det är aldrig några problem när man har med det här företaget att göra, de som jobbar där har alltid ett leende på läpparna och är så positiva och hjälpsamma. Jag hoppas att ni vill komma in till bloggen redan i kväll, jag ska nämligen berätta om min senaste shoppingresa till Gekås i Ullared!