Lätt att fixa plåtskadan på bilen!

Det är så härligt när solen skiner en härlig vårdag som den här, och så roligt att få fräsa runt i en snygg och välpolerad bil som riktigt blänker i vårljuset! I den här bloggen brukar jag skriva om kläder och mode, för det är mitt stora intresse, men idag ville jag berätta om ett företag som heter Autolack i Gävle, och som kan laga plåtskador i Gävle. Tyvärr var jag ute på en av mina vanliga shoppingrundor för ett par veckor sedan och hade parkerat bilen på en parkeringsplats i centrum. Jag var inne i ett par butiker, och fann ett par snygga jeans och några t-shirt och var väldigt glad över dessa fynd. När jag kom ut på parkeringsplatsen upptäckte jag att någon hade backat på min bil så det blivit en stor buckla på framskärmen. Jag kände mig så besviken! Särskilt tråkigt är det med folk som bara smiter ifrån ansvar. Tyvärr hade ingen varken sett eller hört någonting, så det var bara att bita i det sura äpplet och köra iväg till Autolack i Gävle. 

 

Det här är ett företag som jag är väldigt nöjd med. Därför kände jag att jag skulle skriva om detta i bloggen idag! Söker ni efter ett företag som kan laga plåtskador i Gävle eller Sandviken, så är det här ett företag som kan hjälpa er, utan att det blir allt för dyrt. Det finns många andra företag som är dyrare än Autolack i Gävle. Det vet jag helt säkert, för även en granne har blivit påkörd för inte alls så länge sen, men hon lämnade bilen till ett annat företag och fick betala mycket mer än jag. Nu fick jag reda på när jag var där, att de också utför bilreparationer. Nästa gång jag behöver laga bilen, kommer jag att göra det där!