Medicinsk fotvård i Nyköping

Det är så härligt att våren är här! Kläder och mode är mitt stora intresse och det har ni säkert märkt, ni som kommer in och läser här på bloggen regelbundet. Särskilt skor är min stora passion och jag har en stor walk-in closet med säkert 50 par olika skor. Jag vill gärna ha sandaler på fötterna, och helst inga strumpor, men jag hade så hemskt fula fötter! Jag har gått på en medicinsk fotvård i Nyköping och fått riktigt bra hjälp med att göra iordning mina fötter. Så nu kan jag med att ha dessa sandaler utan att behöva skämmas för fötterna. Jag har haft så torra hälar så det är inte riktigt klokt. För att inte tala om de djupa sprickor som jag hade flera stycken på bägge hälarna. Vilka revor jag har fått på mina strumpor! Tack och lov har jag fått hjälp till att komma tillrätta med problemet! 

 

Tack vare att det har öppnat en riktigt bra fotvårdsklinik som heter Anettes Fotvård Happy Feet, har jag fått den hjälp jag behövde. Jag har funderat på varför det är så många som går och får hjälp med alltifrån ansiktsbehandlingar till botox, men varför det verkar som de flesta glömmer av sina fötter? Kanske ni läsare har någon teori om detta? Skriv i så fall gärna till mig under kommentarerna i detta inlägget och förklara varför! Jag tycker att det är lika viktigt att vårda sina fötter, för det är en stor tyngd de får bära varje dag, och dessutom är väl inte alla skor så fotriktiga! Ja, det är verkligen en hel del påfrestningar våra fötter får stå ut med! Jag är i alla fall glad över att denna möjligheten till att få medicinsk fotvård i Nyköping nu finns, på Anettes Fotvård Happy Feet!