Mina snygga ögonfransar!

Hejsan och god eftermiddag alla läsare! Ni har blivit som min andra familj, ni trogna och lojala följare som jag har på den här bloggen! Det här är en blogg där jag skriver mycket om mode och kläder, för det är spännande att följa med i utvecklingen av de senaste trenderna och vad som för tillfället är inne! Men just idag tänkte jag skifta fokus ifrån mode till skönhet. Jag har så tråkiga ögonfransar, eller hade rättare sagt, för nu har jag gått till ett företag som heter Spraytanten och fått hjälp med mina fransar i Nynäshamn!  

 

Det är en väninna till mig som hade varit där och berättade för mig hur nöjd hon hade blivit. Jag såg hur snygga fransar hon fått och så blev jag avundsjuk, och tänkte att sådana snygga fransar ska även jag ha! Det som gör Spraytanten till ett så bra företag, det är att de som jobbar där har arbetat med det här i flera år och de har massor av kunskap och erfarenhet som jag misstänker att de saknar på många nystartade skönhetssalonger. Jag är verkligen nöjd med mitt besök på Spraytanten, och helt klart är det här ett företag som jag kommer att gå till flera gånger. Jag funderar starkt på att göra en tandblekning, för det kan de också göra där. Nu när jag har fått riktigt snygga och hållbara ögonfransar, och dessutom till ett rimligt pris, så tänkte jag att det säkert är många av er läsare som också är intresserade av att få hjälp med era fransar i Nynäshamn. De som jobbar på Spraytanten berättade för mig att de ständigt ser till att vidareutbilda sig, för det händer hela tiden nya saker inom skönhetsbranschen, som de lär sig, och som sedan kunderna har nytta av.