Tips på en bra målare i Borås!

God eftermiddag på er alla mina fina läsare. Jag har öppnat en sådan trevlig butik! Jag tänker i termer av hållbarhet och miljö, och hur viktigt det är att inte slösa på jordens resurser. Samtidigt som jag vill att människor ska få klä sig i riktigt snygga kläder. Mode är min grej, därför har jag öppnat en secondhand-butik. Innan jag kunde öppna var jag tvingad till att göra i ordning i lokalerna. Det finns en målare i Borås som heter Borkowski, Marcin, och det är det här företaget som har målat om i lokalerna så att det blev så fint. Jag är så glad över att jag anlitade dessa målare i Borås! 

 

Jag fick ett tips av det här företaget via ett nätverk av andra egna företagare som verkar i Borås. En del av dessa hade också tagit hjälp av det här företaget för att få ommålat hemma hos sig. Bland annat så är det en restaurangägare som hade fått fasaden ommålad på sin sommarstuga. Jag är glad över att jag blev rekommenderad det här företaget, och nu vill jag skicka vidare den här rekommendationen till er, mina fina läsare som kanske behöver anlita en målare i Borås. De som arbetar hos Borkowski, Marcin, är alla välutbildade och har flera års erfarenheter av olika slags jobb inom måleri. Jag märkte då de var och målade butikslokalen, att de gjorde jobbet både snabbt och effektivt, och när jag skulle betala fakturan hade jag nog ändå trott att det skulle bli dyrare än vad det blev. Vill ni veta mer om denne målare i Borås, kan ni klicka er in på deras hemsida för att läsa mer, eller så kan ni givetvis slå dem en signal! Det var faktiskt allt jag hade att berätta i just det här inlägget!